fbpx

Mezoterapia faciala

Mezoterapia faciala

Mezoterapia faciala la salonul Marabucenter din Bacau


    Tratamentul de mezoterapie faciala la Marabucenter - o metodă modernă și eficientă pentru rejuvenarea pielii

     Dacă vă doriți să aveți o piele mai hidratată, mai fermă și mai luminioasă, fără a apela la intervenții chirurgicale sau la produse chimice agresive, atunci tratamentul mezoterapia faciala este o opțiune ideală pentru dumneavoastră.

      Acest tratament este oferit de salonul Marabucenter din Bacău, un centru de înfrumusețare care pune la dispoziția clienților săi servicii de calitate, realizate cu echipamente de ultimă generație și cu substanțe profesionale de înaltă calitate.

Frumusețe prin sănătate
Aspect prin preocupare
Iubire de sine

Ce este tratamentul de mezoterapie faciala?

     Tratamentul mezoterapia faciala este o procedură minim invazivă, care constă în injectarea subcutanată a unor substanțe active, care au rolul de a hidrata, hrăni și regenera pielea.
     Substanțele active pot fi personalizate în funcție de nevoile și tipul de piele al fiecărui client, și pot conține: vitamine, minerale, antioxidanți, acid hialuronic, peptide, etc.
     Aceste substanțe stimulează producția naturală de colagen și elastină, două proteine esențiale pentru elasticitatea și fermitatea pielii.
     Tratamentul mezoterapia faciala se poate combina cu alte tehnici, cum ar fi microneedling, o tehnică care presupune aplicarea unui dispozitiv cu ace foarte fine pe suprafața pielii, creând mici perforații în stratul superficial.
      Aceste perforații facilitează pătrunderea în piele a substanțelor active, și au efecte benefice asupra pielii, cum ar fi reducerea ridurilor, a cicatricilor, a petelor pigmentare, a cearcănelor, a porilor dilatați, etc.

Care sunt beneficiile tratamentului de mezoterapie faciala?

Tratamentul mezoterapia faciala are multiple beneficii pentru piele, printre care:

  • • Hidratează și hrănește pielea în profunzime, datorită substanțelor active care pătrund în piele prin injecții sau perforații.

  • • Îmbunătățește textura și aspectul pielii, conferindu-i un aspect mai neted, mai uniform și mai radiant.

  • • Stimulează regenerarea celulară și sinteza de colagen și elastină, ceea ce duce la o piele mai fermă, mai elastică și mai tânără.

  • • Reduce semnele de îmbătrânire, cum ar fi ridurile, liniile fine, laxitatea pielii, etc.

  • • Diminuează imperfecțiunile pielii, cum ar fi cicatricile, petele pigmentare, acneea, rozaceea, etc.

  • • Este un tratament sigur, rapid și nedureros, care nu necesită anestezie sau recuperare post-procedurală.

Cum se desfășoară tratamentul de mezoterapie faciala la Marabucenter?

     Tratamentul de mezoterapie faciala la Marabucenter se desfășoară în condiții de curățenie deosebită, respectând toate normele de igienă și dezinfectare. Personalul salonului este calificat și amabil, oferind clienților o atmosferă plăcută și relaxantă.

     Tratamentul începe cu o curățare și o exfoliere a pielii, pentru a îndepărta impuritățile și celulele moarte. Apoi, se injectează substanțele active în piele, folosind un echipament performant, de tip Dermapen. Acest echipament are un cap cu 12/36 microace, care se rotesc și vibrează, creând mii de microcanale în piele. Prin aceste microcanale se injectează substanțele active, care pot fi: vitamine, minerale, antioxidanți, acid hialuronic, peptide etc.
Procesul durează aproximativ 20-30 de minute, în funcție de suprafața tratată.
După tratament, se aplică o mască calmantă și hidratantă pe piele, pentru a reduce roșeața și iritația.
Se recomandă evitarea expunerii la soare și folosirea unei creme cu factor de protecție solară după tratament.

     Rezultatele tratamentului mezoterapia faciala se pot observa după prima ședință, însă pentru a obține efecte optime, se recomandă un număr de 4-6 ședințe, la interval de 4-6 săptămâni. Rezultatele pot dura până la un an, în funcție de tipul de piele și de stilul de viață al fiecărui client.

     Dacă sunteți interesați de tratamentul de mezoterapie faciala la Marabucenter, ne puteti contacta telefonic sau pe Whatsapp - va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie - prețuri, programări și alte servicii oferite. De asemenea, puteți citi recenziile clienților care au apelat la acest tratament aici, unde veți găsi impresii și păreri pozitive despre calitatea și profesionalismul salonului.

     Tratamentul mezoterapia faciala la Marabucenter este o metodă modernă și eficientă pentru rejuvenarea pielii, care vă va oferi un aspect mai frumos, mai sănătos și mai tânăr. Nu ezitați să încercați acest tratament și să vă bucurați de beneficiile lui.

Vizitati-ne pentru a gasi impreuna

- ce tratament este indicat pentru dumneavoastra

- numar de sedinte recomandat

- cea mai buna varianta de plata

Toate tratamentele sunt individualizate, oferim abonamente, oferte speciale, discount-uri generoase!

Testimonials

Un personal profesionist si servicii eficiente la preturi corecte. Am achizitionat un abonament pentru epilare laser, pretul mi s-a parut super ok si tratamentul a fost eficient. Foarte important e ca in aceasta perioada a pandemiei, acest salon chiar respecta masurile de siguranta. Se pune mult accent pe igiena si siguranta clientului dar si a angajatilor, lucru ce mi-a placut nespus de mult. Recomand ❤️ 

Graziella Ioana Barbuta

Extrem de multumita de toate serviciile dar in mod special, tratamentul de microneedling care face minuni. Recomand cu incredere! 

Stefura Oana Roxana

Profesionalismul este cuvântul potrivit. Recomand cu toată inima acest salon! Servicii de calitate, produse de calitate, rezultate garantate, oameni cu suflet cald și primitori. 

Alina Rachita