fbpx

Laser vs IPL

Laser vs IPL

Epilarea definitivă cu laser: ce este, cum funcționează și unde o poți face


     

Epilarea definitivă cu laser este o metodă modernă și eficientă de a scăpa de părul nedorit de pe orice zonă a corpului, fără durere și fără efecte secundare. Dacă te-ai săturat de metodele clasice de epilare, cum ar fi ceara, lama sau epilatorul electric, care irită pielea și nu oferă rezultate pe termen lung, atunci epilarea definitivă cu laser este soluția ideală pentru tine.


Cum funcționează epilarea definitivă cu laser?


     

Epilarea definitivă cu laser se bazează pe principiul fototermolizei selective, adică distrugerea foliculilor de păr prin absorbția luminii emise de laser. Laserul produce o radiație monocromatică, adică de o singură culoare, care este atrasă de melanina din firul de păr. Astfel, lumina se transformă în căldură și ajunge la rădăcina firului de păr, unde îl distruge definitiv.

      Epilarea definitivă cu laser nu afectează pielea sau țesuturile din jur, ci doar foliculii de păr. De asemenea, nu provoacă durere, ci doar o senzație ușoară de căldură sau furnicături. Pentru a obține rezultate optime, este nevoie de mai multe ședințe de epilare, în funcție de tipul de piele, culoarea și grosimea părului și zona tratată.

Unde poți face epilare definitivă cu laser?


     

Dacă ești interesat(ă) de epilarea definitivă cu laser, trebuie să alegi un salon profesionist și autorizat, care folosește aparatură modernă și sigură. Un astfel de salon este Marabucenter, situat în Bacau, pe strada Războieni nr. 22. Aici vei beneficia de servicii de calitate, la prețuri avantajoase, realizate de personal calificat și experimentat.

      Marabucenter folosește sistemul revolutionar dioda laser cu 3 lungimi de unda, ce include laser Alexandrite de mare viteză, care permite tuturor fototipurilor de piele să beneficieze de eficiența lungimii de undă Alexandrite - 755 nm. Acest sistem este unicul capabil să înlăture toate tipurile de păr, chiar și cel deschis la culoare. De asemenea, este sigur și eficient pe toate tipurile de piele (fototip I-IV), nedureros datorită tehnologiei de racire integrata in capul laser.

      La Marabucenter poți face epilare definitivă cu laser pentru orice zonă a corpului: fața, axila, brațele, picioarele, zona inghinala etc. De asemenea, poți beneficia și de alte servicii cosmetice, cum ar fi tratamente faciale de hidratare , curatare ten sau laminare . Pentru a te programa la salon, poți suna la numărul 0770 494 273 sau poți accesa site-ul www.marabucenter.ro.

Concluzie


     

Epilarea definitivă cu laser este o metodă inovatoare și eficace de a elimina părul nedorit pentru totdeauna. Dacă vrei să încerci această metodă, îți recomandăm salonul Marabucenter din Bacau, unde vei găsi aparatură performantă și personal profesionist. Nu ezita să contactezi salonul pentru o testare gratuită și pentru a afla mai multe detalii despre epilarea definitivă cu laser.

LASER vs IPL

- diferentele semnificative

Stim ca exista unele confuzii in intelegerea diferentelor intre Laser si IPL (Intense Pulsed Light). 

Ambele tehnologii au fost disponibile comercial incepand cu mijlocul anilor '90. 


     Principiul se bazeaza pe producerea de energie luminoasa care este absorbita de pigmentul existent in firul de par - in cele din urma aceasta energie duce la distrugerea folicului de par. Crestea parului este astfel mult redusa fara insa a afecta tesutul din jurul firului de par. 

     

Principalele avantaje are tehnologiei laser fata de IPL sunt:
 

- Tehnologia Laser este mult mai eficienta, precisa si da rezultate mult mai bune decat IPL 
IPL este mai ieftina si mai putin eficienta atunci cand este folosita pentru epilare. 
Laserul este mult mai precis, si poate si poate trata cu exactitate firele de par fara a afecta tesutul epidermic din jurul firului de par. 
Fiecare impuls laser dureaza o fractiune de secunda si poate trata mai multe fire de par simultan 
Tehnologia Laser poate fi folosita pentru a trata suprafete mai mari de pe corp.  
Fascicolul Laser poate fi adaptat/configurat pentru diferite tipuri de par si culori. 


     Diferenta majora Laser v IPL, in domeniul epilarii, consta in tehnologia folosita pentru a genera energia luminoasa, precum si caracteristicile acestui fascicul generat. 


     Aparatele Laser produc un fascicul precis, cu o lungime de unda determinata si adaptata exact tipului de par destinat, fasciculul fiind concentrat. 


     Tipul/culoarea de par vor sta la baza configurarii exacte a fascicolului laser - acesti parametri se stabilesc in prima sedinta. 


IPL-ul nu este laser

     Fascicolul IPL are o pentretrare mai slaba in comparatie cu laserul ceea ce  inseamna ca firele mai groase si cele aflate la o adancime mai mare nu vor fi tratare. In plus o parte din energie, nefiind focalizata, va fi absorbita de epiderma din jurul firului de par conducand la incalzirea ei - de aici senzatia neplacuta si riscul de iritatii (in cazul pielii de culoare mai inchisa) - explicatii detaliate puteti gasi aici


     Aparatele Laser directioneaza mai precis energia luminoasa generata spre foliculul fata de aparatele IPL - de aici rezultatele superioare. Deoarece energia este absorbita de folicul si nu de epiderma riscul de iritatii este mult scazut cand se folosesc aparate laser. Acest fapt il face foarte potrivit si pentru persoanele cu tenul mai inchis. 


     Tratamentele cu Laser pot fi mai scumpe insa nu trebuie uitat faptul ca necesita mai putine sedinte si au efect mult mai bun si de durata.
Vizitati-ne pentru a gasi impreuna

- ce tratament este indicat pentru dumneavoastra

- numar de sedinte recomandat

- cea mai buna varianta de plata

Toate tratamentele sunt individualizate, oferim abonamente, oferte speciale, discount-uri generoase!

Testimonials

Un personal profesionist si servicii eficiente la preturi corecte. Am achizitionat un abonament pentru epilare laser, pretul mi s-a parut super ok si tratamentul a fost eficient. Foarte important e ca in aceasta perioada a pandemiei, acest salon chiar respecta masurile de siguranta. Se pune mult accent pe igiena si siguranta clientului dar si a angajatilor, lucru ce mi-a placut nespus de mult. Recomand ❤️ 

Graziella Ioana Barbuta

Extrem de multumita de toate serviciile dar in mod special, tratamentul de microneedling care face minuni. Recomand cu incredere! 

Stefura Oana Roxana

Profesionalismul este cuvântul potrivit. Recomand cu toată inima acest salon! Servicii de calitate, produse de calitate, rezultate garantate, oameni cu suflet cald și primitori. 

Alina Rachita