fbpx
Tratamentul de hidratare faciala

Tratamentul de hidratare faciala

In filmuletul de mai jos va prezentam Tratamentul de hidratare faciala realizat la Salonul Marabu Center, efectuat de Cristina Busuioc, cu produse profesionale de la Juliette Armand.


Acest tratament are o acțiune de hidratare, oferă fermitate, îmbunătățind vizibil aspectul pielii feței, gâtului și decolteului. Este destinat tenului uscat, matur și obosit.


Tratamentul consta in cativa pasi de mare efect:


   1. Demachiere si tonifiere;

   2. Peeling enzimatic;

   3. Extragere folosind lamela cu ultrasunete;

   Curatarea cu ultrasunete este un tratament extrem de eficient in eliminarea punctelor negre, a punctelor de grasime cat si a celulor moarte. Se realizeaza un mini-peeling facial, noninvaziv, redand pielii luminozitatea si reinvigorand-o. De asemenea, are loc un micromasaj cu ajutorul miilor de stimuli - mici vibratii, cu frecventa foarte mare, pregatindu-se pielea pentru masca potrivita tenului uscat si matur de la Juliette Armand;

  

   4. Extragere folosind DERMAPEN: Intrucat tratamentul este destinat unui ten uscat si matur, este necesara folosirea Dermapenului in anumite zone, cum ar fi pentru cosurile sub piele. Pentru a nu leza tesutul, folosim Dermapen - care functioneaza pe baza de curent - pentru a inmuia cosul, acesta devenind ulei. Ulterior putem extrage usor uleiul cu ajutorul lamelei cu ultrasunete;


   5. Masca hidratanta cu vitamine “Hydrating Mask”: Masca hidratanta imbogatita cu granule de vitamine pentru toate tipurile de piele. Sinergia dintre acidul hialuronic, Filagrinol si vitamine A & E ofera hidratare instanta si consolideaza textura si sistemul de aparare al pielii. Ideala pentru pielea uscata si deshidratata.


   6. Masaj usor: masca “Hydrating Mask” avand vitaminele A & E sub forma de bilute albastre, cu ajutorul masajului spargem bilutele si cu miscari de lifting, ajutam sa intre in profunzime.


   7. Aplicarea unui ser cu vitamine de la Juliette Armand: In acest filmulet am aplicat “Vitamin C Serum” ce este un ser hidratant, antioxidant pentru toate tipurile de ten. Ideal in prevenirea fotoimbatranirii. Reda un aspect stralucitor, sanatos, uniform si inviorat. Contine vitamina C într-o structura moleculara stabilizata cu glucoza (AA2G).


   8. La final Cristina încheie tratamentul cu un masaj ușor de lifting anti-îmbătrânire.


Pentru informatii suplimentare sau pentru programari, ne puteti contacta la:

Tel : 0770.494.273

Instagram

Facebook

Website : https://marabucenter.ro

Programare online