fbpx .
Epilare definitiva LASER

Epilare definitiva laser


Epilarea definitivă Laser Dioda se poate efectua și trateaza toate zonele corpului (fata, axila, inghinal, brațe, picioare, perineu, etc.) 


Despre Laser Dioda:

     Tehnologia a transformat epilarea progresiv definitiva. Laserul cu 3 lungimi de unda, cu actiunea sa aparte de fototermoliza selectiva determina supraincalzirea folicului de par si inhiba permanent cresterea parului din cauza deteriorarii celulelor germinale.


     Laserul este folosit pe fata si corp si nu afecteaza in nici un fel pielea si tesuturile din apropierea folicului de par. Epilarea cu laser a devenit mai populara datorita vitezei, sigurantei si eficacitatii sale.


    Dupa un tratament complet si atingerea rezultatelor dorite, va fi nevoie de un tratament de intretinere in fiecare an, sau o data la 6 luni in cazul in care a fost efectuata epilare definitiva la nivelul fetei. Alti factori care trebuie luati in considerare sunt culoarea pielii, grosimea parului si sexul.


Despre Epilarea Definitiva:

     Dupa fiecare sedinta, in urmatoarele 1-3 saptamani,  15% - 20% din parul de pe zona tratata va cadea treptat. La finalul tratamentului, un procent de pana la 90% din firele de par sunt distruse definitiv. 


     Deoarece suntem diferiti tratamentul de epilare definitiva incepe cu anamneza si un test de sensibilitate, ambele gratuite, in urma carora specialistii nostri va vor recomanda un tratament personalizat. 


Inainte de tratament:

     • Nu epilati zona cu ceara, pensete sau cu alta metoda care se bazeaza pe smulgerea firului de par, in luna anterioara. Smulgand radacina foliculului pilos lumina intens pulsata nu mai are pe ce sa actioneze. Ca alternativa, s epoate folosi crema depilatoare sau aparatul de ras.

     • Nu decolorati parul din zona ce urmeaza sa fie fotoepilata 30 zile inainte de tratament.

     • Nu folositi produse care contin acid glicolic, retinoic in cele 3 zile anterioare sedintei.

     • In cazul in care prezentati herpes labial cu recidiva (mai mult de o data pe luna) trebuie sa va prezentati la medicul dvs. pentru a incepe un tratament preventiv.

     • Atentionati cosmeticiana/ul daca ati avut recent sau veti avea o expunere la soare sau la raze UV -3 zile inainte & 3 zile dupa tratament.

     • Este interzis peroanelor care au diabet,hipertensiune boli de inima si epilepsie

     • Contraindicat femeilor insarcinate sau cele care alapteaza


Dupa tratament:

      • Pielea poate fi usor mai sensibila dupa tratamentul cu laser cu dioda. Zona trebuie spalata usor, evitand dusurile si baile cu apa foarte calda, sauna si mersul la piscina (din cauza continutului de clor) in urmatoarele 24 de ore dupa sedinta.

     • Se va evita mersul la sala, transpiratia puternica.

     • Este important sa va prezentati in ziua programarii, pentru succesul si eficacitatea maxima a tratamentului

     • Dupa epilare cu laser cu dioda, este posibil sa simtiti o usoara caldura. De asemenea poate aparea o usoara inrosire a pielii, in special in jurul foliculilor, eritem care poate disparea in cateva minute sau poate persista cateva ore.


Preturile pornesc de la 80 lei pe zona - oferim discounturi importante la achizitionarea de abonamente!


Pentru informatii suplimentare sau pentru programari, ne puteti contacta la:

Tel : 0770 . 494 . 273

Instagram

Facebook

Website : https://marabucenter.ro

Programare online