fbpx

Tratamente faciale

Tratamente faciale in Bacau


     Tratamente susținute de profesionalism, empatie, produse profesionale și protocol stabilit pentru acasa dau rezultate excepționale și persoane mulțumite.

     Pentru noi este minunat când observam privirea lor care se schimba de la o ședința la alta, zâmbetul reapare, iar noi suntem alături de ele cu implicare, cu sfaturi și cu încurajări.

Marabu Center Bacău
 (Vis-a-vis de Ateneu)

Te așteptăm la o programare
0770.494.273 (telefon / Whatsapp)

Frumusețe prin sănătate

Aspect prin preocupare

Iubire de sine

Fototerapie - masca cu lumina colorata


Activăm regenerarea celulelor cu ajutorul luminii, rejuvenarea pielii feței, formarea de colagen...are efect de stimulare a formării de noi celule.

Masca luminoasa se aplică peste o bază de nutrienți specifici tipului de ten și tratamentului indicat. Culorile disponibile si efectul lor

   - Lumina roșie– ajută la formarea colagenului, tratament antiage, antioxidant

     - Lumina albastră – diminuează starea inflamatorie, reduce inflamația tenului acneic, repară pielea feței;

     - Lumina verde – stabilește un echilibru la nivel de piele a tenului gras, drenaj limfatic;

    - Lumina galbenă– îmbunătățește schimbul de oxigen la nivel celular aducând energie suplimentară tenului, ajutând la eliminarea petelor pigmentare, tratând și pielea cu roșeată;

   - Lumina mov – combate acneea și, alternând cu lumina albastră, tratamentele au eficiență crescută;

      - Lumina albă - pătrunde în profunzime și ajuta la eliminarea ridurilor

Tratamente faciale

La salonul MARABUCENTER gasiti o gama larga de tratamente faciale, echipamente de ultima generatie, combinate cu produse de cea mai buna calitate de la JULIETTE ARMAND.

Se garantează o curățare profundă și care conferă luminozitate și elasticitate pielii, oferindu-i vitalitate și elasticitate datorită stimulării producției de colagen...reduce totodată semnele lăsate de acnee!

Mezoterapie - microneedling


Microneedling-ul este o procedură care folosește o serie de ace minuscule pentru a perfora primul strat, superficial, de piele.

Acest proces funcționează perfect pentru întinerirea pielii prin stimularea producției de colagen, care la rândul său reduce aspectul ridurilor, liniilor fine și îmbunătățește textura generală a pielii tale.

Beneficiile Micro-needling:

- Îmbunătățește textura pielii

- Stimulează producția de colagen

- Poate ajuta la reducerea cicatricilor și a hiperpigmentării

- Poate reduce aspectul ridurilor

Curatare ten cu ultrasunete


Micro peeling non-invaziv, stimulează colagenul, stimulează formarea de celule noi.
Este un tratament WOW, de ultimă generație, non-invaziv...asigură o curățare profundă a tenului - este un tratament sigur, rapid și absolut nedureros, realizat cu un instrument ultrasonic combinat cu energie galvanică...

Vizitati-ne pentru a gasi impreuna

- ce tratament este indicat pentru dumneavoastra

- numar de sedinte recomandat

- cea mai buna varianta de plata

Toate tratamentele sunt individualizate, oferim abonamente, oferte speciale, discount-uri generoase!

Contact Us
Testimonials

Un personal profesionist si servicii eficiente la preturi corecte. Am achizitionat un abonament pentru epilare laser, pretul mi s-a parut super ok si tratamentul a fost eficient. Foarte important e ca in aceasta perioada a pandemiei, acest salon chiar respecta masurile de siguranta. Se pune mult accent pe igiena si siguranta clientului dar si a angajatilor, lucru ce mi-a placut nespus de mult. Recomand ❤️ 

Graziella Ioana Barbuta

Extrem de multumita de toate serviciile dar in mod special, tratamentul de microneedling care face minuni. Recomand cu incredere! 

Stefura Oana Roxana

Profesionalismul este cuvântul potrivit. Recomand cu toată inima acest salon! Servicii de calitate, produse de calitate, rezultate garantate, oameni cu suflet cald și primitori. 

Alina Rachita