fbpx

Tratamente antiacneice

Ce este acneea?


Acneea este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale pielii, care afectează majoritatea oamenilor la un moment dat în viața lor...cu toate acestea, severitatea și longevitatea bolii variază.
Acneea este o afecțiune inflamatorie a pielii care duce la o piele grasă și la apariția de pete, inclusiv puncte negre și puncte albe, pe piele. Pentru mulți, acneea durează doar o perioadă scurtă de timp în timpul pubertății, când nivelurile hormonale se schimbă, cu toate acestea, pentru unii, efectele acneei durează mult mai mult și pot aduce durere, cicatrici și jenă.
Acneea se caracterizează prin puncte negre, puncte albe și chisturi,  afectand zonele grase și cu păr, cum ar fi fața, pieptul și spatele.
Acneea este cauzată de o combinație de glande grase hiperactive, hormoni și infecții bacteriene. Ca și în cazul majorității afecțiunilor pielii, acneea poate afecta încrederea cuiva și poate cauza o stimă de sine scăzută.


Cum arata acneea?


Principalul simptom al acneei este apariția unui volum mare de pete pe piele. Acneea se poate dezvolta pe față, spate și piept și este o combinație de puncte negre, pete inflamate, chisturi și pustule.
În unele cazuri severe, scalpul, axilele și zona inghinală pot fi, de asemenea, afectate. Pentru a evita cicatricile, este vital să tratați acneea înainte de această etapă.

Tratamente antiacneice

Dacă acneea vă afectează viața, atunci salonul Marabucenter din Bacau vă poate oferi atât servicii de tratare a acneei cu laser cat si diverse tratamente si masti cu produse de cea mai buna calitate. Consultanții noștri dermatologi acneice vă pot oferi un tratament de specialitate cu șanse foarte bune de a vă eradica definitiv acneea.
Acneea, cunoscută și sub denumirea de: chisturi, coșuri, furuncule, furunculi, pete, puncte negre sau puncte albe, este o afecțiune a pielii la adolescenți și adulți care afectează fața și corpul cu zone proeminente, cosuri și roșeață. In stanga sunt imaginile înainte și după cu una din persoanele care au apelat la salonul Marabucenter.
Sperăm că sunteti de acord că rezultatele sunt uluitoare. Nu lăsati acneea să va domine viața, luati legătura cu noi și lasăti-ne să avem grijă de pielea dumneavoastra.

Tratamentul acneei - inainte si dupa


Acneea se îmbunătățește de obicei peste un an sau doi, uneori mai repede, așa că prima linie de tratament este pur și simplu suprimarea inflamației până când acneea dispare în mod natural.

Tratamentul poate implica lotiuni sau tablete, cum ar fi antibiotice sau supresia hormonala sub forma unei pilule contraceptive (numai pentru femei) - recomandarile acestea sunt prescrise numai de medicii dermatologi.

Fiecare etapă va produce o îmbunătățire și împreună vor produce o îmbunătățire susținută.

Consultantul dvs. va discuta cu dvs. beneficiile și potențialele efecte secundare ale fiecărui tratament care ar putea fi potrivit pentru dvs., permițând ajungerea la o decizie comună despre cum să vă îngrijiți pielea.


Tratamente cu laser contra acneei


Laserele pot fi folosite pentru a trata înroșirea epidermei și venele firului care sunt de obicei asociate cu acneea și acneea rozacee.

Tratamentul cu laser pentru acnee funcționează prin utilizarea unei lumini puternice care distruge bacteriile care provoacă acnee și îndepărtează vasele de sânge care provoacă roșeață.

Laserele stimulează producția de colagen, ucide bacteriile și reduce producția de sebum din glandele sebacee din piele. Acesta este un tratament sigur și non-invaziv și se recomandă un curs.

Laserele sunt, de asemenea, capabile să întinerească pielea, creând portiuni mici de țesut tratat printre zone de țesut sănătos pentru a scoate in evident pielea cu aspect sănătos. 

Vizitati-ne pentru a gasi impreuna

- ce tratament este indicat pentru dumneavoastra

- numar de sedinte recomandat

- cea mai buna varianta de plata

Toate tratamentele sunt individualizate, oferim abonamente, oferte speciale, discount-uri generoase!

Testimonials

Un personal profesionist si servicii eficiente la preturi corecte. Am achizitionat un abonament pentru epilare laser, pretul mi s-a parut super ok si tratamentul a fost eficient. Foarte important e ca in aceasta perioada a pandemiei, acest salon chiar respecta masurile de siguranta. Se pune mult accent pe igiena si siguranta clientului dar si a angajatilor, lucru ce mi-a placut nespus de mult. Recomand ❤️ 

Graziella Ioana Barbuta

Extrem de multumita de toate serviciile dar in mod special, tratamentul de microneedling care face minuni. Recomand cu incredere! 

Stefura Oana Roxana

Profesionalismul este cuvântul potrivit. Recomand cu toată inima acest salon! Servicii de calitate, produse de calitate, rezultate garantate, oameni cu suflet cald și primitori. 

Alina Rachita