fbpx
De ce epilare definitiva?

De ce să alegi epilarea laser față de epilarea IPL și epilarea cu ceară și de ce să faci epilarea laser la salonul Marabucenter din Bacău?


Epilarea este o problemă cu care se confruntă multe persoane, care își doresc să aibă o piele netedă și fără păr nedorit. Există mai multe metode de epilare, cum ar fi: epilarea cu ceară, epilarea IPL (lumină intens pulsată) și epilarea laser.

Fiecare metodă are avantaje și dezavantaje, dar una dintre cele mai eficiente și durabile este epilarea laser. În acest articol, vă vom prezenta motivele pentru care să alegeți epilarea laser față de celelalte metode și de ce să faceți epilarea laser la salonul Marabucenter din Bacău.


Epilarea laser este o procedură cosmetologică de înlăturare a firelor de păr prin distrugerea foliculului firului de păr prin energia luminii transformată în energie termică. Epilarea laser este diferită de epilarea IPL, care folosește un spectru larg de lumină, care nu este la fel de precis și de puternic ca laserul. De asemenea, epilarea laser este diferită de epilarea cu ceară, care este o metodă temporară și care poate provoca iritații, fire de păr crescute sub piele sau foliculită.


Epilarea laser are numeroase avantaje față de celelalte metode, printre care:


•  Este o metodă definitivă, care reduce până la 90% firele de păr după un număr variabil de ședințe, în funcție de tipul de piele și de păr


•  Este o metodă sigură, care nu afectează pielea sau organele învecinate, dacă este efectuată corect și cu un echipament adecvat


•  Este o metodã rapidã, care poate trata zone mari într-un timp scurt, cum ar fi picioarele sau spatele


•  Este o metodã confortabilã, care nu provoacã durere sau disconfort, dacã se folosește un sistem de rãcire al pielii


•  Este o metodã eficientã, care poate trata orice tip de pãr, indiferent de culoare sau grosime


Dacã vã doriți sã beneficiați de toate aceste avantaje, atunci vã recomandãm sã faceți epilarea laser la salonul Marabucenter din Bacãu. Acest salon are o experiențã de peste 5 ani în domeniu și folosește un echipament de ultimã generație, de tip laser cu diodã cu 3 lungimi de undã: 755 nm (Alexandrit), 810 nm (matrice de diode în impulsuri) și 1064 nm (Nd:YAG). Aceste lungimi de undã se adapteazã la orice tip de piele și de pãr, asigurând o epilare eficientã și personalizatã.


Epilarea laser la salonul Marabucenter din Bacãu se realizeazã în condiții deosebite de curațenie și igienã, cu personal calificat și experimentat. Salonul oferã o testare gratuitã și o consiliere profesionalã pentru a vã ajuta sã alegeți cea mai bunã soluție pentru dumneavoastrã. Epilarea laser se poate efectua pe orice zonã a corpului: fața, axilele, picioarele, zona inghinala, zona bikini, spatele, pieptul etc.


Dacã sunteți interesați de epilarea laser la salonul Marabucenter din Bacau, puteți sã vã programați telefonic sau online.

Salonul vã așteaptã cu prețuri accesibile și oferte speciale.

Nu ratați ocazia de a vã bucura de frumusețea și sãnateatea pielii dumneavoastrã!