fbpx
Tratamentul cu parafina

Tratamentul cu parafina


     Frecventa spalare a mainilor cu sapun si folosirea des a dezinfectantelor, atat pentru maini cat si pentru suprafete, duc la uscarea excesiva a pielii  O piele uscata a mainilor inseamna uneori un deficit de hidratare sau pur si simplu lipsa emolierii lor.


     La acestea se pot adauga si probleme medicale ( hormonale, eczeme, alergii ) pe care le tratăm doar cu ajutorul medicului.


     Salonul MARABU Center trateaza in profunzime mainile cu ajutorul parafinei cu namol.  Mainile sunt cele mai expuse parti ale corpului, de aceea trebuie sa avem o grija suplimentara, sa le hidratam corect, sa asiguram elasticitatea pielii - tratamentul cu parafina realizeaza foarte bine acest lucru, intretine extraordinar pielea de pe maini.


     Tratamentul cu parafina  ajuta la hidratarea pielii chiar si in cele mai profunde tesuturi, imbunatateste fluxul sanguin, iar stratul de parafina care actioneaza in profunzime  previne  imbatranirea.


     Tratamentul incepe cu un gomaj, procedura care elimina celule moarte printr-un masaj profund cu o crema speciala, de la Irina Reisler, crema care contine particule grunjoase.


     Dupa dezinfectare, hidratam mainile cu parafina calda, in 3 straturi, si infasuram mainile intr-un prosop special pentru pastrarea caldurii. Ne relaxam timp de 15 minute. 


      Dupa indepartarea parafinei racite aplicam prin masaj o crema cu consistenta grasa, pentru o piele catifelata si un aspect foarte placut al mainilor.


     Pentru intretinere dupa tratament, poti face o exfoliere cu cateva ingrediente pe care le ai in casa precum zahar, sare, malai sau zat de cafea - oricare din ele amestecate cu ulei de masline, cocos, ulei vegetal, miere. Aplica si insista cateva minute. Dupa ce ti-ai spalat mainile usor, cu apa calduta, aplica o crema emolienta atat pe maini cat si pe coate. Exfolierea se poate efctua cel mult o data pe saptamana, dar hidratarea trebuie sa ne intre in rutina zilnica.


      Pentru informatii suplimentare sau pentru programari, ne puteti contacta la:

Tel : 0770.494.273

Instagram

Facebook

Website : https://marabucenter.ro

Programare online