Ce trebuie stiut in perioada verii ...

Ce trebuie stiut in perioada verii ...

...daca mergeti la mare sedintele de epilare trebuie suspendate - epiderma este deja supusa unui stress neobisnuit, nu trebuie exagerat!

Evită expunerea la soare și solarul. Înainte de fiecare ședință de tratament de epilare definitivă este interzisă expunerea la soare. Nu trebuie să mergi la plajă cu 3 zile înainte de un astfel de tratament. Chiar dacă se folosesc și creme cu factor de protecție solară SPF împotriva razelor ultraviolete sau se stă mai mult la umbră, nu este indicat să mergi la plajă mai ales în zilele caniculare de vară, înainte cu 72 de ore de a face un tratament de epilare definitivă. În legătură cu cremele de protecție solară, acestea ca și prafumurile nu trebuie folosite cu o zi înainte de tratamentul de epilare pentru că scad eficiența acestuia.

În ceea ce privește bronzarea la solar la fel ca și expunerea la soare, nu este bine să ai pielea excesiv bronzată dacă se dorește îndepărtarea definitivă a părului nedorit de pe piele. Potrivit specialiștilor o persoană care are un bronz accentuat nu va putea fi tratată prin procedeul de îndepărtare a firelor de păr cu laser sau rezultatele riscă să fie semnificativ diminuate. Acest lucru se va putea face doar după o anumită perioadă de timp, când bronzul se atenuează vizibil, sau chiar dispare. Este important de știut acest lucru deoarece când se face îndepărtarea definitivă a părului trebuie respectate toate condițiile procedurii, în scopul prevenirii complicațiilor. Când spunem acest lucru ne referim la riscul de a suferi de arsuri sau zgârieturi și alte daune ale pielii. Și acneea poate fi una din traume, se poate produce accentuarea ei dacă nu sunt respectate regulile de înaintea începerii unui astfel de tratament și nu sunt luate în serios contraindicațiile procedurii de epilare definitivă. Deci concluzia este: Nu vă bronzați înainte de epilare cu câteva luni! Nu vă expuneți la soare înainte cu câteva zile de ședința de tratament!

De asemenea, trebuie evitată expunerea la soare timp de câteva săptămâni și după fiecare ședință de tratament de epilare definitivă, nu doar înainte. În caz contrar, dacă se merge la plajă după epilare, riscul este de hiperpigmentare a pielii sau de arsuri solare. Pentru a avea pielea netedă și frumoasă alege epilarea definitivă și fă-ți altă programare la solar, peste o lună de la ultima ședință de tratament. Pentru a putea să te bucuri de concediu în lunile de vară, de plajă la soare, iar în plus să ai și pielea frumoasă fără fire de păr nedorite, alege epilarea definitivă dar cu foarte mult timp înainte de concediu, pentru a respecta și regulile corespunzătoare acestei proceduri. În legătură cu cremele autobronzate, acestea nu se folosesc înainte de tratamentul de epilare, dar nici timp de aproximativ 2 săptămâni după ce s-a realizat epilarea definitivă.


Tipărire   Email

Related Articles

Tratament cu oxigen hiperbaric

Epilare laser